Sok hely van, ahol sportolni lehet, de olyan, ahol egyben megtalálható minden, ami egy sportos és egyben tartalmas nap eltöltéséhez kell, olyan nem sok van. Minden egyesület életében évente visszatérő kérdés, hogy a sporton túl még milyen tartalommal és milyen helyszínen szervezzék meg nyári edzőtáborukat.

Úgy gondoljuk, hogy keresve sem lehet jobb helyszínt találni, mint Balatonboglárt és azon belül az Urányi János Sport és Szabadidő központ. Itt egy helyen minden megtalálható, ami egy tartalmas edzésprogram lebonyolításához kell:

  • Fedett sportcsarnok
  • 25 méteres úszómedence
  • Labdarúgópálya a legjobb gyeppel
  • Futópálya
  • Az ország legjobb szabadtéri kondiparkja

És ha mindez nem lenne elég, akkor az intézményhez tartozó, a Balaton egyik legjobb strandjaként nyilvántartott Platán Strandon strand kézi-, röplabda és focipálya, kondipark és több száz méter hosszú vízparti futópálya áll rendelkezésére, hogy az edzések ne csak az izmoknak, hanem a léleknek is szóljanak.

 

 

Edzés után pedig a sportolók kikapcsolódhatnak a vízparton, az élményfürdőben, vagy megmérhetik ügyességüket a Várdombon lévő kalandparkban és csúszhatnak egyet a nyári bob pályán. Ráadásul, a szállás és az étkezés megszervezésében is segítséget nyújtunk.


Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot!

Elérhetőségeink:

Szabó György Intézményvezető
Telefon: 20/332-0552
Email: szabo.gyorgy@uranyi.hu

Sárdi Gézáné Judit  Ügyintéző
Telefon: 20/778-8373

Ha nyár, akkor Balaton! Ha nyári edzőtábor, akkor Balatonboglár!